Grzyby i Owoce Leśne dla przemysły spożywczego

Najwyższy nadzór nad bezpieczeństwem produkcji

Nadzór wykfalikowanych technologów, certyfikowanych grzyboznawców oraz specjalistów ds. jakości nad każdym procesem produkcyjnym gwarantuje najwyższą jakość i pełen nadzór nad każdym procesem produkcyjnym. Aktualnie już co 4 produkt wytwarzany przez Firmę KASOL trafia bezpośrednio do producentów dań gotowych w których jednym ze składników są Grzyby lub Owoce Leśne. Używamy – Detektorów Metali, Lini do Sortowania i Czyszczenia Grzybów i Owoców, Kalibrowników, Maszyn typu X-ray i wielu innych wyspecjalizowanych urządzeń stworzonych specjalnie po to by produkty marki „Leśne Skarby” zawsze były najwyższej jakości.

Najwyższy nadzór nad bezpieczeństwem produkcji

 

Grzyby mrożone – opakowania B2B – 10 i 25 kg

Owoce mrożone – opakowania B2B – 10 i 25 kg

Grzyby suszone – opakowania B2B – 5 i 10 kg

Grzyby suszone grys i mączka – opakowania B2B – 5 i 10 kg

Grzyby marynowane – opakowania B2B 4250 ml

Żurawina i borówka do mięs i serów – opakowania B2B – 4250 ml

Grzyby sterylizowane – opakowania B2B – 4250 ml