Od początku istnienia marki „Leśne Skarby” obsługa klientów gastronomicznych była dla nas kluczowa – to właśnie dzięki sugestiom Szefów Kuchni oraz Restauratorów dostosujemy naszą ofertę do bieżących potrzeb rynku HoReCa oraz wspólnie tworzymy nowe produkty tak by ich jakość oraz specyfika w pełni odpowiadała potrzebom rynku.
Organizowany kilkukrotnie przez nas od 2005 roku wraz z Klubem Szefów Kuchni oraz Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Szefów Kuchni i Cukierników Ogólnopolski Festiwal Borowika zawsze był miejscem spotkań dla całej branży gastronomicznej oraz okazją do wymiany poglądów na temat kulinarnego zastosowania grzybów i owoców leśnych.
Stworzone przez nas Studio Smaku „Leśne Skarby” jest miejscem w którym spotykamy się ze znanymi i cenionymi kucharzami by razem dopracowywać receptury naszych produktów oraz organizujemy Warsztaty Kulinarne oraz prezentacje asortymentu „Leśnych Skarbów” dla naszych odbiorców.
Nasze „Leśne Skarby” znajdziecie Państwo również w ofercie wiodących dystrybutorów gastronomicznych na terenie kraju.
„Leśne Skarby” – Twój partner w gastronomii
Grzyby suszone grys i mączka – opakowania gastronomiczne 300 i 500g